Waxen is een ontharingsmethode die vele voordelen biedt ten opzichte van andere methodes zoals scheren of ontharen met ontharingcremes.
Bij het waxen blijven de haren wekenlang weg en heb je geen last meer van stoppeltjes, jeuk of ingegroeide haartjes. De haartjes worden steeds zachter en dunner en kunnen op den duur zelfs helemaal wegblijven. Bovendien wordt je huid er superzacht van en voel je je schoon en fris.
Uiteraard wordt er gewerkt met de meest exclusieve producten. Speciaal voor de gevoelige huid ontwikkeld, een op honing gebaseerd waxproduct.

Wij maken onderscheid in: Brazilian Body Hard Wax, speciaal ontwikkeld voor de bikinilijn en schaamstreek. Deze wax is uitermate geschikt voor de meer gevoelige lichaamsdelen. Dankzij de voorbehandeling met olie hecht de wax zich niet vast aan de huid waardoor de ontharing de gevoelige huid minimaal irriteert. Afhankelijk van uw huidtype wordt nabehandeling persoonlijk op u afgestemd. Daarnaast is er de Soft Body Wax voor alle overige lichaamsdelen. Ontharing met deze wax wordt gedaan met behulp van strips.

De wax is zowel geschikt voor dames als voor heren.

Voor de eerste behandeling scheert u zich minimaal 2 weken niet.

De behandeling is niet geschikt voor personen die specifieke medicijnen nemen (bijv. tegen acne) of voor diabetici.

Als u dit eenmaal heeft geprobeerd wilt u niets anders meer!